Kaan&Zeynep

annecikten küçük bir hatıra olsun...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers

23 Eylül 2009 Çarşamba

9 ayı geride bıraktık


Evet 9 ayı geride bıraktık ve gün gün değişmeye, gelişmeye devam! (Blog sayfasına girebilseydim daha önce yazabilirdim belki ama iştee teknik aksaklıklar..)

Gündüzler az uyku bol oyun, hareket,aktivite, geceler bazen çok sık bazen daha seyrek uyanmalarla geçiyor (gece bile gözünü açıp gülmeye başlayıp oyun istediğin de oluyor tabi:)), yemek yeme seansları bazen sorunsuz bazen bol krizli devam ediyor... Yani bebeklik böyle birşey demekki, aslında günün gününe uymuyor ama bir taraftan da öyle birşey ki belli bir ritmin, düzenin, saatlerin var. Böyle böyle günler geçiyor, sen büyüyorsun işte bebeğim...

İlk şeker bayramını da geride bıraktık...Bol bol bayram gezmeleriyle geçti. Zaten gezmeyi seven bebişimin keyfi pek yerindeydi:) Biz alıştık senin güleç yüzüne, ağzın kulaklarında yüz ifadene de(sen hep gül aşkımm benimm), ilk görenler pek bi şaşırıp seviyor bu halini, yabancılama huyun da yok zaten kimseyi (hatta anında anneyi satabiliyosun biraz bozuluyorum ama neyyse:) Ama başından beri anne bağımlısı bi bebiş olmamanı ben istedim, hatta babana alışman için taa ilk günden beri bazı şeyleri ona bıraktım, herşeyi ben yapayım diye atılmadım özellikle (ki zaten onda da ilgi-alaka en üst seviyede maşallah:) Bu arada geldi diye o kadar sevindiğimiz annanecikimizi elimizden Sinop'a kaçırıverdik:)




Yakında annane gelicek, ben işe döncem -maalesef- ve sen hergün yeni bir bıcırıklığınla bizi mutlu etmeye devam ediceksin... O kadar tatlı bişey oldun ki bu duygu nasıl anlatılır, nasıl ifade edilir bilemiyorum... O bebeklik hallerini de özlüyorum evet ama bi yandan da bi konuşsa, bi yürüse bıdı bıdı diye heyecan yapıyorum... Amaaa şu zamanın da keyfini bol bol çıkarmaya çalışıyorum tabiki, çünkü biliyorum ki o yürüdüğün, konuştuğun dönemler gelince de bu zamanlarını özlicem yine:)) Böyle bir döngü demekki annelik ve daha çok çok şey, işte ben de öğrenmeye devam ediyorum...

4 yorum:

Ayça dedi ki...

Seda maşallah çok tatlı bir bebek Kaan. Bayıldım doğrusu. Her anı yaşamak konusunda haklısın. Zaman geçiyor büyüyorlar özlüyorsun bebeklik hallerini. Böyle birşeymiş. Biz de onlarla büyüyoruz.

Tarkanın Annesi dedi ki...

Sedacım öncelikle iyiki bloğuma not bıraktında seni de tanımış oldum. Yazdıklarını okurken aynı tarihte doğan nerdeyse ikiz denecek kadar huyları birbirine benzeyen Kaan ve Tarkan beylerle(adları bile kafiyeli) bakalım maceralarımız nasıl olack. Allah onlara sağlık ve sıhhat versinde razıyız herşeye öyle değilmi. Bu arada Kaan ve annesinin geçmiş bayramını da kutlayalım tekrar görüşmek ümidiyle

Burcu dedi ki...

Çok güzel, çok tatlı bir oğlun var maşallah ona.. Zaman nasıl geçiyor anlamıyor hiç insan..

Seda dedi ki...

Teşekkür ederiz Ayça. Bu arada gerçekten geç oldu ama geçmiş bayramınız da kutlu olsun:) Ayrıca tatlının tarifini ben de bekliyorum merakla:)
Tarkanın Annesi, sağlıkla sıhhatle büyürler oğluşlar inşallah biz de burdan takip ederiz:)
Burcu teşekkür ederiz, Kaancığın taze bloğuna geldiğin için de:) Bundan sonrası eminim daha da hızlı geçicek işe dönünce..