Kaan&Zeynep

annecikten küçük bir hatıra olsun...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers

12 Ekim 2009 Pazartesi

Defnecik geldi, büyücek... Kaan abisi büyümeye devam ediyor...

Bugün Defne bebek nihayet aramıza katıldı, hoşgeldi:) Mini mini, sapsarı, pembe-beyaz bir prenses kendisi, annesinin aynısı:)

Bebiş görmeye doğum yaptığım hastaneye gidince nostalji yapmış oldum:) Miniğimin doğduğu günü hatırladım... Değişikti işte, oğluşu neredeyse 10 aylık olacak bir anne -sanki biraz tecrübeli mi ne (aslında hergün öğrenmeye devam eden)- ve bir iki saat önce yavrusuna kavuşmuş bir anne -tecrübesiz, ne yapacağını bilemeyen (aslında içgüdüleriyle çok iyi bilen)

Defnecik sağlıklı sıhhatli, analı babalı büyüsün inşallah...

Biz Defne daha doğmadan "oğlumuza alcaz" geyiklerine başlamıştık...Kızımız çok güzel ama benim yakışıklı oğlum daha şimdiden prensip sahibi, dediğim dedik, istediğimi yaparım havalarıyla heralde bize söz bırakmayacaktır zamanı geldiğinde:)

Gelelim sana bebeğim:) Son günlerde komando emekleme stilinde oldukça hız kazanmış durumdasın... Koltuğa, dizime, park yatağının kenarlarına vs. tutunarak ayağa kalkıp bi süre durabiliyorsun...Gittikçe ayakta durabilme sürelerin uzuyor...Bıcır bıcır konuşmaya devam (bebekçe tabi)...Dedeciğin geldiği gün bol bol dedededede diyip durdun tesadüfmüydü bilemiyorum ama bugün de annanenin anlattığına göre bütün gün başka şeyler dediğin halde, dedecik bize gelince yine başlamışsın dedededeye:) Ayrıca yine dedeciğin geldiği gün "alkış" yaptın sanki:)

Battaniyeyle sallama işinde babana göre biraz daha beceriksiz kaldığım için canım kocişim sonunda araştırıp internetten bebek hamağı siparişi vermiş, perş günü elimize ulaştığından beri bence daha rahatız, en azından ben, uykun gelince hoopp hamağa salllaaa salllaaaa... Neden daha önce böyle birşey olduğundan habersizmişiz ki!! Geceleri yine sıkça uyanıyorsun tabi ona bir çözüm üretemiyoruz ısrarla...

Haftasonu sonunda daha önceden aldığımız ilk arabanı çıkardık, deden geldi Boyabat'tan (Kuşadası'na gitme planları varmış yine ama), Savaş amca geldi, sayesinde GS'li spor ayakkabıların oldu (napalım artık:), pazar günü Eymir'e gittik onlarla...işte bir kaç foto...

2 yorum:

nilo dedi ki...

Hoşgelmiş Defne'cik:D Sefalar getirmiş:D Eğer oğluşumun kız kardeşi olursa birgün o da Defne olucak:D

Seda dedi ki...

Öyle mi ne güzel:) İnşallah öncelikle kardeş olur, sonra da kız olur... Bi oğluş bi kız güzel olur valla:) Hayırlısı tabi :)