Kaan&Zeynep

annecikten küçük bir hatıra olsun...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers

1 Eylül 2012 Cumartesi

Yaz Tatilimiz

Ve nihayet tatilimizin özetini çıkarmanın zamanı geldi!
En azından başlangıç yaptım taslakta kalırsa da devam ederim böylelikle:)

Bizim tatilimiz haziranın son haftası başlayıp temmuzun 2. haftası bitti, 3 haftalıktı... itiraf ediyorum fazla bile geldi. Seneye nasip olursa bölerek alıcam iznimi. Kaan'ın tatili ise baya uzun sürdü ki hala emin değilim iyi mi oldu kötü mü diye. Evet çok mutluydu ama acaba diyorum içinde neler yaşadı kuzucum... Sanırım seneye bırakamam artık, bu sene tez de var diye elimden birşey gelmedi ama. Seneye yazın bizimle olabilmesi için okul tercihini bile ani bir kararla (hoş çok da ani sayılmaz) yazın da açık olan bir kreşle değiştirdim.
Bunu ayrıca anlatacağım bu arada, zira pazartesi Kaan kreşe başlıyor. 1 haftalık oryantasyon programı olacak. Bakalım bizi neler bekliyor? Umarım güzel şeyler olur...

Tatilimizi anlatacaktım... Amaan tatildi işte ne yazayım dedim sonra da :) Deniz-kum-güneş ve yazlıkçı Kaan! En iyisi fotolar gelsin:


Tabiki yazlıkta bir Kaan klasiği: hortumla bahçe sulamak, heryeri ıslatmak ve en son bayramda gittiğimizde ise anneyi sulamak/ıslatmak oldu...:)

Bu da bir Güzelçamlı/Kuşadası klasiği : Kaan'la çıkılan yürüyüşlerde güzel günbatımı...

Şirin şey 'deyyee'siyle:)

Eh bunlar da klasik... her çocuk için:) 

Milli Park'a gittik bu sene sık sık... hem ufak çaplı piknik hem de muhteşem deniz sefası
ve hamak keyfi... Kaancık da hamakta uyudu bol bol:)

Keyif adamı... 
  
Tekne turuna gitmiştik yine klasik olarak. Yalnız bu seferki fenaydı, nasıl bir curcuna! Tekne büyüktü ama çok da kalabalıktı. İyi ki batmamışız :)
  
Bir arkadaşı daha olmuştu son zamanlarda:) 

Yatmayı pek sevmedi, itmeyi daha çok tercih etti:)

Aktivite adamı...

İlk arkadaşı :)

Sanatına tatil nedeniyle asla ara vermedi...

Ennn güzel uyuduğu yaz... Hatta bu yaz kendi kendine uyumayı öğrenmesi açısından bir dönüm noktası!

Kendi yatağında da yatıyordu aslında, ama yazlıktan döndüğünden beri tekrar ortamıza geçti, odasında yatağında yatmıyor... Bu da bana ders olsun! Olsun şikayetim de yok gerçi:)


Son olarak yine bir gün batımı ve muhteşem deniz fotosuyla bitiriyorum;)


Hep tel.den çekilen fotolar... Makineye yazık oluyor. Üstelik artık eskisi kadar çok çekemiyorum...

Bir de evlilik yıldönümü kaçamağımız vardı aslında Samos'a doğru... O da sonraya kalsın geç olmuş;)

8 yorum:

Tarkanın Annesi dedi ki...

harika resimler en çokta çocukların mutlu olmaları yansıyor galiba fotolara baktığımda hep aynıyız gibi geliyor aslında ne çok farklıyız özümüzde ama işte sanki hep aynıyız annelik böyle birşey galiba. Kreşinizde umarım güzel başlar ve öyle devam eder aynı dilekler benim içinde geçerliş tabi:)

Tuğra'nın Annesi Emine dedi ki...

Tatil olur da kötüsü olurmu Sedacım :) Harika geçmiş belliki, Kaancık çok eğlenmiş :) Kreş hayırlı olsun şimdiden, umarım herşey yolunda gider. Bizim ufaklık bugün dede-anneanne ile yazlığa geçti tekrar. 17 Eylülde Tuğra da başlıycak kısmetse. Çok hevesli ama sonrası nasıl olur bilinmez :)
Hepsi için hayırlısı olsun, öpüyorum çok ;)

Seda dedi ki...

Evet Sibelcim cok mutluydu Kaan. Tesekkur ederim iyi dileklerin icin. İmarim zorluk cikmaz kres konusunda, sizin icin de:) buyuduler de okullu oldular demek bizim bidiklar:) 2 sene sonra ilkokul telaslarini yasariz insallah beraber:)

Seda dedi ki...

Ayy ne guzel Tugra yine tatilde demek:) Ohh haftasonlari da siz gidersiniz super valla:) bizim macera once basliyor yani bakalim hayirlisi. Cuma gunu tanistirmaya goturdum sadece sevdi, ayrilmak istemedi. Ptesi de baslicak 1 saatligine;) Cok heyecanliyim Eminecim insallah guzel olur hersey.. Opuyorum cok

Ayça dedi ki...

Seda ne gusel fotolar böyle. Tatil postlarını herkesinkini seviyorum. Resimler iç açıyor doğrusu. Kışın da bakmak ayrı keyifli.

anne kaleminden dedi ki...

ooo çok güzel bir tatil olmuş en güzeli de uyku sorununun hallolması :) ne büyük konformuş gece boyu uyumak :))) sevgiler...

Seda dedi ki...

Ben de cok severim:) Hep tatil yaz olsa keske :))

Seda dedi ki...

Kesinlikle! Kendi kendine uyumasi muthis birseymis:) Bazen yine uyaniyor simdi ama olsun buna da sükür:)