Kaan&Zeynep

annecikten küçük bir hatıra olsun...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers

15 Temmuz 2012 Pazar

Döndük ama...

Tatil bitti, evimize döndük ama eksiğiz...:(Oğluşum anneannesi ve dedesiyle yazlıkçı hayatına devam ediyor...İnşallah Onun için iyi olur demekten başka da çarem yok!Ama çok özleyeceğim... Canım benim böyle dediğimde de nasıl teselli etmeye çalışmıştı: 'Ama anneeee sen işeeee'Mis kokulum benim inşallah güzel vakit geçirirsin ki aslında biliyorum öyle olacağını...yoksa nasıl bırakırdım...Bir de benim tez olmasaydı!Tatilimizi de bir ara anlatırım;)

10 yorum:

Kuzununannesi dedi ki...

ay kıyamam okurken huzunlendım :( ne ozr degıl mı bırakmak :( eskıden ne guzelmıs anneler evde:(( sımdı halımıze bak :(( bılmıyorum kı hangısı ıyı..emınım kı harıka vakıt gecırıyordur mıs gıbı yazlıkta bu sıcak havada..tez derken off tezını bıtıren bırı olarak kolay gelsın cok zor:(

Seda dedi ki...

Hoşgeldin kuzunun annesi:) Çok zormuş, çok da özledim:( Ama Kaan'ın keyfi yerindeymiş çok şükür, gayet güzel vakit geçiriyormuş... Ben de umarım bitirebilirim artık şu yılan hikayesine dönen tezi!

Unknown dedi ki...

allah kavuştursun zordur ama emin ellerde olması içini biraz olsun rahatlatabilir.

Kuzununannesi dedi ki...

ınsallah bıtırırsın cunku benım 3.5 sene surdu ay aklıma geldıkce delırıyorum:)) ohh kuzunun mutlu olmasına cok sevındım mıs gıbı

Seda dedi ki...

Teşekkür ederim Aylin, evet gözüm arkada değil en azından, bugüne kadar da ben işteyken anneannesi baktığı için çok alışkın zaten...

Seda dedi ki...

Sorma kokoss kelebek, ben ilk 2004 te başlamıştım, sonra iş-evlilik-çocuk girdi araya, dersleri hallettim de tez kalmıştı. en son çıkan afla tezime başladım:D ne güzel senin de bitmiş gitmiş işte:) darısı başıma;)

Ayça dedi ki...

Seda maşallah Kaan kocaman olmuş. Bir de ne yakışıklı nazar değmesin. Bu sıcakta tatilde kalması iyi olmuş. Çocuk ne yapacaktı Ankara yı. boşver. Yakınsa h sonları sen gidersin.

Seda dedi ki...

Ayça nasılsın? Teşekkür ederim, büyüdü işte Kaancık da, seninkiler de kocaman olmuşlardır. Yol uzak işte maalesef, ama inşallah bu haftasonu gidip gelicez, özledik çok. Öptüm görüşürüz;)

Serpil dedi ki...

Bizim dede ve babane de bırakın ne de olsa bayramda geleceksiniz dediler ama 1 ay ufaklıgın yokluguna dayanamam diye hayır dedim. En fazla 1 hafta ayrı kalmıştım iş sebebiyle. Gercekten zor. Allah kolaylık versin..

Seda dedi ki...

Serpil, sagol zor gerçekten. Siz napıyorsunuz peki yazın kreşe falan gidiyor mu? Bizim eylülde başlıcak, 2 senedir annem geliyordu yazlıktan bu sefer o da kalmak istedi, Ank. da eve kapalı kalmasınlar dedik, zorlayamadım ben de zaten tezim var bir yandan... Bilemiyorum yazlar hep sorun olacak maalesef çalışınca...