Kaan&Zeynep

annecikten küçük bir hatıra olsun...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers

1 Ocak 2012 Pazar

doğum gününden



Küçük adamımın doğum günü fotoğrafları...

çok keyifsizdi, pasta, hediyeler hiç kar etmedi, fotoğraf çektirmemek için çok uğraştı...kıyafetini zar zor giydirdik bir kaç kişi:) zaten gömlekten nefret eder... sonra hadi rahat et çıkartayım dediğimde de çıkarttırmadı:) böyle de ilginçtir benim oğlum...
yukarıdaki o tüylü şey evimizin yeni kedisi, eskisi yoktu gerçi...adı pamuk... miyavlıyor, mırrlıyor, yürüyor... önüne top koyunca sanki topla oynuyor çünkü yürürken patileri çarpıyor...geçen gün baktım Kaan hararetli bir şekilde pamuğa laf anlatmaya çalışıyor, peşimden gelme diyordu heralde giitt diye yönünü değiştiriyordu:) buna rağmen gerçeğini de istemeye başladı babasından:)

nerden çıktı şu doğum günü muhabbeti, hiç işim olmaz!!!

aç bilaç kalan yavruceğizimin küçük yüzü iyice minnak kaldı:(((


oğlumun teyzoşları


doğum günü ertesi, pazartesi doktora götürdük Kaan'ı, rota virüsmüş, aşısı vardı tabi ama engel olmazmış, reflor ile geçirdik 1 gün sonra düzeldi neyseki...

bu aralar keyfi yerinde aman maşallah diyelim...kendi kendine yemek yeme sevdası başladı zaten yesin artık canımm koca adam oldu;) 
ama hala bu koca adam beziyle ve biberonuyla vedalaşamadı:(( biberonundan başlayalım dedim (bezi için şubatta anneannesinin bakmaya başlamasını beklemekteyimm) 2 gece çok ağladı, kabus gecelere dönüş yaptık..gece-gündüz süt içmeyi kesti sanki inat yapar gibi, kesinlikle bardaktan süt içmedi...bi içtiği doğru dürüst süt vardı zaten... hata mı yapıyorum diye içim içimi yerken dayanamadım, doktor amcasına inandırıcı olsun diye kendi elleriyle bıraktırdığım biberonunu sanki gidip geri almış gibi yaparak verdim, havalara uçtu, zıp zıp koşarak babasına bir sevinçle gösterişi vardıkii... kendimi vicdansız anne gibi hissettim, zaten kociş başımın etini yemişti... benim oğluşun herşeyi geç oluyor, hiçbir sorunumuz da 1-2 gün de kolayca çözülmüyor ne işse... kuzen abisine çekmiş (o da geç konuşmuş ve 3.5 yaşında bezini bırakmış)

ben de teze başladım yine:) bir de boyun için fizik tedaviye...sonra az yiyerek spora başlamayı hedeflemekteyim:)
2012' de herşey çok güzel olacak inşallah... masterlı, ağrısız ve fit:)

14 yorum:

Tuğra'nın Annesi Emine dedi ki...

Ne güzel fotoğraflar bunlar böyle Seda! Umarım 2012 de devamı gelir. Kutlu olsun tekrar yeni yaşınız, nice sağlıklı yaşları olsun kuzucuğun. Bizimki de bu C.tesi :)
Biz biberonu geçen yıl bıraktık ama beze hala devam. Yanlız değilsiniz bu konuda üzülme :)) Aynen yazdığın gibi, her hali ilginç şekil alıyor, herşey sorunlu oluyor bizde de. Konuşma çok maşallah, çeneye diyecek yok ama icraat yok. Geçen akşam; kaka yapmıycam artık, bitmiyo ama hep geliyo diyip durdu. Okula başlarken atarız bezi inşallah :))

Seda dedi ki...

Eminee koptum resmen yaa!! yapmıcakmıymış O da haklı yap yap nereye kadar bitmiyoo:))) ilahi Tuğra nasıl güldürdü beni:)
çok teşekkür ederim tekrar...
yazın denedik 1 hafta uğraştım ama yok. bez varmış gibi davrandı sagolsun Kaan, iyiki yazlıkta yerlerde halı yoktu. kakasını tutmalar başlayınca yok dedim daha hazır değil demekki, kesinlikle ne lazımlık ne tuvalet oturmak istemedi, nasıl inat...şimdi tekrar denicem ama valla ne bileyim hep okuyorum bloglarda 1. gün, 2. gün derken hooop en fazla 5 . günde oldu bu iş yazıyorlar:D yok valla ya ben beceremiyorum ya bizim çocuk bezine aşırı bağlı. bir de sinir oluyorum dışarda insanların tepkilerine aa daha bezi mi var falan... bakalım inşallah en kısa zamanda hallederiz Eminecim, öptüm çok, akıllı Tuğra'yı da;)

BÜTÜ dedi ki...

maşallah çok tatlı :)

MadamB Fashion dedi ki...

Maşallah çok şeker blogunuzda süper bir hediye ona :) Belki ilerde doğumgününde verirsiniz ona bu adresi
madambfashion.blogspot.com

Seda dedi ki...

teşekkürler bütü:)
MadamB Fashion teşekkürler, ben de öyle düşünüyorum;)

Serpil dedi ki...

2012 hedefleri harika!

Seda dedi ki...

Serpil, bakalım hedeflerime ulaşabilecek miyim :)

Tarkanın Annesi dedi ki...

Nice güzel mutlu mutlu yaşlara Seda. Bez içinde bence çok acele etme biz ne kadar zorlasak da ya niye bırakmıyor desekde herşey zamanı gelince kendiliğinden halloluyor. Bende bi aralar çok uğraştım sonra vazgeçtim ama bir gün hop diye bezle vedalaştı. Artık geceleri de altını bağlamıyorum yani herşeyin zamanı var. O yüzden üzme kendini onlar sağlıklı olsun da geri boş nice mutlu senelere

Seda dedi ki...

çok sevindim sizin adınıza Tarkan'ın annesi, darısı başımıza:) aynen öyle valla zorlamakla olmuyor herşey çocuğun kendisinde bitiyor biliyorum oysaki ama ne bileyim işte illaki suçu kendimde arıyorum...umarım 2. denemede başarılı oluruz biz de:)

anne kaleminden dedi ki...

seda kaan ın yeni yaşı kutlu olsun :) bir arkadaşım biberonu bırakmayan kızı için biberon içine pipet koyarak içmesi yönünde bir çözüm bulmuştu, yani biberonu bardak gibi kullanarak etkili olmştu belki denersin :) rota salgın sanırım bu ara sık duydum çok geçmiş olsun... mutlu yıllar :)

anne kaleminden dedi ki...

aa ben bu yazıya yorum yazdım diye hatırlıyorum, mutlu seneler yeniden :)

Seda dedi ki...

Nihan, çok teşekkür ederiz:)

Müge'nin Listesi dedi ki...

yakışıklı delikanlıya bende mutlu saglıklı yarınlar diliyorum

Bir Blogger Annesi olarak bende takipteyim artk....Bende bloguma beklerim...

Seda dedi ki...

Çok teşekkürler Müge, ben de geldim bile blogunuza:)