Kaan&Zeynep

annecikten küçük bir hatıra olsun...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers

4 Aralık 2010 Cumartesi

...

şu iç karartıcı yazım kalmışş en sonda...
oysa kii biz bugün güsel bir yere gittik, 1-2 ay da gidicez belki daha fazla...bugün ilk gündü, malum bizimki ilk defa böyle bir ortamdaydı, bakalım önümüzdeki haftalar nasıl olcak..ama sevdik sanki sonradan.... evdeki ve genel olarak dışardaki kıpırkıpırcan -başka çocuklar varsa küçük bir ortamda- fazla kıpraşmıyor... zaten ufaktan farketmeye başlamıştık...bu durumu aşmak lazımmm....... ;))

6 yorum:

Tuğra'nın Annesi Emine dedi ki...

Seda dur tahmin ediyim, kreşe mi başladınız yoksa :)
Eğer öyleyse çok sevindim ikinizin adına. Değilsede olana da sevinirim, yeterki mutlu olsun Kaancık ;)

Seda dedi ki...

Eminecim haftada 1 gün, 1 saat hem spor -egzersiz diyelim:)- yapabileceği hem de biraz diğer çocuklarla haşırneşir olabileceği bir yere kayıt olduk. dediğim gibi başka bir çocuk görünce o durmayan çocuk bi kalıyor böyle:) bizim etrafımızda kuzen, arkadaş vs. çocuk da yok...belki biraz alışır, sosyalleşir diye düşündük... bakalım...sagol iyi dileğin için, öptükk sizi;)

Tuğra'nın Annesi Emine dedi ki...

Canım çok iyi düşünmüşsün, iyi gelir umarım.Benim Tuğra'yı kreşe verme sebebim de yakınımızda arkadaş, kuzen vs olmamasıydı.Ailede ufak çocuk çok ama ben hepsine uzağım.Ayda bir, bir araya geliyoruz o bile nasıl iyi geliyor anlatamam.
Görüceksin bak o bir saat yetmiycek ileride :)
Bizde sizi öpüyoruz, sevgiler.. :)

Seda dedi ki...

İnşalah iyi olur Emine. siz de kreşe tekrar başlarsınız sonra... Tuğra çok büyümüş valla resimlerden takip ediyorum:) görüşürüz, sevgiler bizden deee:)

Seda Demirel Genç dedi ki...

ayh okudukça kreş deneyimlerinizi bende heyecanlanıyorum valla..ama çok erken bizim için..hayırlı olsun sizede seda'cım..

Seda dedi ki...

kreş değil henüz Seda, ama bu bile iyi geldi:) o günleri de görürüz inşallah hep birlikte:) sevgiler