Kaan&Zeynep

annecikten küçük bir hatıra olsun...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers

31 Aralık 2009 Perşembe

2009'un son günü


Bu da 2008 yılının son gününden...

2009 yılının son yazısı olacak bu, yine sen uyurken... annanelerdeyiz, teyzoşcunun bilgisayarında hızlıca yazıp içeriye yollanmalıyım ki hazırlıklara devam edelim...2010 hoşgeliyor:) umutluyum galiba... ne yapardık zaten umut olmasa!
Artık "2"li yaşlar bitecek "3" ler başlayacak...olsun...Allah sağlık, sıhhat, huzur, mutluluk versin gerisi gelir nasıl olsa...
Doğumgünümüz geçti, kutladık sevdiklerimizle bizi sevenlerle...nicelerini görmek nasip olur inşallah:)
Günler hızlı geçiyor yazamıyorum ne zamandır sanki...doğumgünü resimlerini de eklemeye fırsat olmadı...neyse blogda yok ama büyüdüğünde görmen için herşey hazır;)
2010 yılını da beraber sağlıkla devirmek dileğiyle diyeyim ve daha nice nice yıllara...

5 yorum:

sıdıka dedi ki...

coook guzel:)guzel oglus kaan zaman nasil hizlica akip gidiyor..senin icin yaziyorum sanirim bu yaziyi..annen okusun diye degil de buyuyunce sen oku diye sanirim..annen oyle guzel anlatmis ki yasadiklarinizi ben ne diyebilirim bilmiyorum..huzur mutluluk saglik hep seninle olsun sevgiyle kal:))minik kaancik 1. yasgunun cok guzeldi..fotolari eminim ki annen ekleyecektir buraya..aman cedam benimkini unutma:))nice saglikli guzel yillara beraber:)

a.y. dedi ki...

Çok güzel bir fotoymuş. Yazılara ara verdiniz ama:( Benim sayfada ödülünüz var bir ara uğrar alırsınız:))

Tuğra'nın Annesi Emine dedi ki...

Merhaba Seda, bizde size geldik.. :)
Maşallah annesi Kaan çokk tatlı,Allah nazarlardan saklasın miniği..
Bu arada Tuğra'mla arasında 3 gün var, bizimki abi olmuş ama :))
Görüşmek üzere,sevgiler..

Seda dedi ki...

Emine hoşgeldiniz siz de. Bütün bebişleri nazarlardan korusun Allah..Sizin yakışıklıyı da (maşallah!) tesadüfen gördüm, demek 3 gün büyük Tuğra:)merakla izlicez tabii..bizden de sevgiler..

Seda dedi ki...

Anne yazar, ödülümüz için bir de burdan teşekkür edelim:) Bu aralar Kaan'ın uykusu fena..hiç fırsat olmuyor bişeyler yazmaya...